Szórakozás

Bolti szarkák mélyrepülése

Az áruházakban tetten ért tolvajok többségét szabálysértési őrizetbe vette a rendőrség.

Szerdán kora délután egy 57 éves abai nőt kaptak el a biztonsági őrök Székesfehérváron egy Aszalvölgyi úti nagyáruházban. Az asszony szemceruzát és egy ajakápolót akart kivinni fizetés nélkül, de pórul járt, mert kihallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyancsak őrizetbe került az a 66 éves nő, aki az egyik Palotai úti üzletben a csomagolásából kibontott négy elemet, és zsebre tette.

Lebukott az a 17 éves polgárdi lány és a vele lévő 29 éves pákozdi férfi is, aki ugyan ebben az áruházban táskába rejtve próbált meg különböző termékeket kivinni fizetés nélkül. A járőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra szállították őket.

Egy a Széchenyi úton lévő áruházból szintén két lopás miatt kértek intézkedést a biztonsági őrök. Öt percen belül két bolti szarka bukott le. Egy 57 éves isztiméri férfi két csokoládéval próbált meg kisétálni, később egy 52 éves székesfehérvári nő egy kilós kávéval próbálta meg ugyanezt. Mindkét személyt szabálysértési őrizetbe vették.

Dunaújvárosban a Piac tér egyik üzletében hiába tépte le egy 22 éves férfi egy pulóvernek az áruvédőjét, és próbálta a kabátja alá elrejteni a ruhaneműt, mert az eladók észrevették és rendőrt hívtak. A férfit a járőrök a nyomozóknak adták át további intézkedésre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik