Szórakozás

Újabb kemény per miatt főhet a feje Damunak

Damu Roland mai tárgyalásán nem született ítélet. A nőverő nem lélegezhet fel. Máris nyakán a következő per, brutális tette miatt.

A nemi erőszakkal, súlyos testi sértéssel és személyi szabadság korlátozásával is megvádolt, és első fokon hat év börtönt kapó volt sorozatszínész ügye másodfokon folytatódott ma. Ítélet egyelőre nem született. Damu az utolsó szó jogán könnyeivel küzdve beszélt.

A Hír24 információi szerint a jelenleg folyó bírósági eljárás mellett egy továbbira is számíthat a szebb napokat is megélt színész. Úgy tudjuk, a rendőrségi nyomozásnál felmerült esetleges bántalmazások közül egyet kiemelt a bíróság a jelenleg folyó eljárásból, és azt külön tárgyalja majd.

Információink szerint ez az, amikor a színész állítólag úgy megrugdosta egykori menyasszonyát, hogy Tímea napokig alig tudott lábra állni. A történet nem új, hiszen a sajtóban már egy állítólagos biciklibalesetként jelent meg, igaz, ezt a verziót mind akkor, a kórházban, mind a nyomozásnál Damu állította. Volt menyasszonya az esetről alig egy éve így mesélt a Frizbi című műsorban. “Előfordult, hogy nem volt otthon meleg víz, mire hazaért. Ekkor is nekem jött, és ordított: biztos hajat mostál, te undorító g….i kurva. Majd összerugdosott, megütött és a hasamnak dobott egy másfél literes vizes palackot. Egyszer úgy összerugdosta a lábam, hogy járni sem tudtam. Bekísért a kórházba, közben kérte, mondjuk azt, hogy biciklivel estem el” – mondta a kamerák előtt Tímea.

Úgy tudjuk, a lány ezt követően pár nappal egyedül is elment szakorvoshoz, hiszen nem tudott lábra állni. Az ügyben keletkezett orvosi leletek, esetleges röntgenfelvételek alapján feltehetően szakértőket is bevonhatnak majd. Ők lesznek hivatottak megállapítani, milyen sérüléseket szenvedett Tímea, és azok esetlegesen származhattak-e biciklibaleset következtében, esetleg bántalmazás miatt. Úgy tudjuk, az ügyet a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalja majd, ahol érdeklődésünkre csak annyit közöltek, egyelőre nincs információjuk az időpontról. Sőt, az ügy sem volt ismerős. Tímea és ügyvédje sem kívánt nyilatkozni az ügyben.


Damu a hatóság előtt (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik