Szórakozás

Havas megbukott

Az utolsó önálló anyag tavaly októberben jelent meg, azóta Havas Henrik blogja szép csendben várja a sorsát.

Nagy reményekkel vágott bele az internetes blogírás ismeretlen világába Havas Henrik, aki nemcsak, hogy gondolatait, és véleményét gépeltette fel a világhálóra, hanem rendszeresen kamera elé is ült, hogy a napi aktualitásokkal kapcsolatban megossza a véleményét rajongóival, és bizony, az éles kritikák gyakran a bulvárújságok címlapjain landoltak.

A naponta minimum egy friss anyaggal tervezett Havas-blogra azonban hétről-hétre egyre kevesebb új információ került fel, tavaly október 14-én pedig Havas nagyon dühös címmel tette közzé utolsó videóját. Azóta csak azok a naplót vezető felhasználók írogatnak hébe-hóba, akik Havas mellett tették le a voksukat, és éltek az ingyenes lehetőséggel, internetes blogot írhatnak. Pedig az oldalon még most is nagy betűkkel keresi a Tanár úr az esetleges befektetőket, akik a hirdetéseikkel csökkentenék az oldallal járó kiadásokat. Sőt, akár jelentős bevételeket is hoznának neki. Hiába. A hblog.hu szép csendben létezik a világhálón, úgy, hogy a gazdája hónapok óta rá se néz.
– A saját szórakoztatásomra csináltam, de már meguntam – mondta Havas a Hír24-nek. – Nem volt már kedvem hozzá. Akkor ment el igazán, amikor Deutsch Tamás az egyik bejegyzésemet ellopta. Egyébként soha nem is olvastam rajta a kommentelőket sem – magyarázta megkeresésünkre, de azzal kapcsolatban nem reagált, mi lesz az oldal sorsa.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik