Szórakozás

Fájó szívvel mond le a kávéról és a csokiról Vágó Piros

Vágó Piros a kalóriákat és az adalékanyagokat megvonva magától egészségesebb étrendre vált.

A Győr24 úgy tudja, hogy saját fegyelmezettségét teheti ezzel próbára, miközben jótékony hatást gyakorol szervezetére. Emellett természetesen a megszokott lendülettel folytatja a műsorvezetést a Class FM-ben. A tavasz közeledtével sokan veszik fel a harcot a tél folyamán felhalmozódott méreganyagokkal, valamint szeretnék alakjukat a lengébb öltözékek időszakára formába hozni. Piros mindig odafigyelt a táplálkozásra, de egyedi étrendet soha nem követett. Bár hiányosak az ismeretei e téren, igyekszik megtalálni a számára megfelelő módját a kúrának.

„Mindig odafigyeltem a táplálkozásra, sokszor visszafogtam magam, de még soha nem csináltam ilyet. Pont ezért nehezen szánom rá magam, de érzem, hogy a szervezetemnek szüksége lenne rá. A fegyelmezettségemet illetően vannak kétségeim, de remélem ezeket sikerül majd leküzdenem. A reggeli és a délutáni fáradtságűző kávéról biztos nehéz lesz lemondanom, és a csoki is a kedvenceim között szerepel. Az ezekből nyert energiákat jó zenékkel pótlom majd, illetve tervben van, hogy kerékpárral jövök a Class FM-be.”– mesél a mindennapok változásairól az ismert rádiós.

„Alapvetően igénylem a rendszeres táplálkozást, melegétel-párti vagyok, ha hideget eszem, attól sokkal hamarabb megéhezem újra. De a húst könnyedén megvonom magamtól. Úgy gondolom, egy konkrét étrend és a speciális receptek nagy segítséget nyújthatnak. Komolyabb kúrát így első próbálkozásként nem választanék, ilyen drasztikusabb módszereket mindenképpen csak orvosi segítséggel vállalnék.” – teszi hozzá Piros.

„Először egy öt napos intervallumban teszem próbára a határaimat, amit március első felére tervezek. Ezt követően vissza szeretnék térni egy hosszabbtávú böjtre. Sok zöldség, semmi édesség és adalékanyag. A kenyeret például nem szeretném teljesen kiiktatni, de magam igyekszem majd megsütni, amivel remélem a családomnak is kedvezek majd, mert előszeretettel fogyasztják. Mindemellett szeretnék eljárni mozogni, a pilates, valamint a jóga állnak hozzám igazán közel, de a tavaszi idő közeledtével kijárok majd futni a szabadba. Napi fél óra mozgás lenne az ideális, de ez sajnos valószínűleg nem fér bele az időmbe.” – osztja meg további terveit a műsorvezető.

„Eddig is sokszor szemlélték meglepetten rádiós kollégáim az általam fogyasztott vegetáriánus, indiai és más különlegesebb fogásokat, most meg pláne megrökönyödnek majd, ha egy kis búzacsíra kerül elő a táskámból.” – jegyzi meg viccesen. – „Ebből persze igyekszem majd kizárni a Class FM hallgatóit és változatlanul teljes erőbedobással vezetni műsoromat.”

„Nemrégiben találkoztam Somával, aki elmondta, hogy mindig tartja a böjtöt. Ez ösztönzőleg hatott rám, hiszen ha valaki, aki ennyire szeret élni, képes erre, akkor nekem is menni fog.” ­–mondja bizakodóan Piros.

Ismereteit barátok tapasztalataival is igyekszik gazdagítani, és reméli, hogy eredményes lesz kúrája, amelynek hatására kívül-belül újult energiával vághat bele a mindennapokba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik