Szórakozás

Ezúttal tequliát lopott a bolti szarka

Korábban is sikerrel járt, így újból célba vette Szeged egyik élelmiszerboltját azért, hogy egy üveg tequilát lovasítson meg tegnap este a 22 éves szegedi férfi.

Négy üveglikőr boldog gazdájaként távozott ugyanebből a boltból, fizetés nélkül, korábban az a bolti szarka, aki ezúttal is szerencsét próbált – mondta el a Szeged24 érdeklődésére Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A férfi a nadrágjába rejtette a szeszes italt, azonban az üzletből való távozáskor a biztonsági őr útját állta, megragadta a karját, mire ő a fogásából kitörve ellökte az őrt és kirohant az üzletből.

A féltett árut elrejtette az egyik emeletes ház oldalában, de pechjére a bringáját otthagyta a boltnál. Mikor visszament érte, az üzlet alkalmazottai már várták és követelték vissza az ellopott árut.A biztonsági őr jelzésére kiérkező rendőrök előállították a bolti szarkát, aki a kihallgatása során elmondta, hogy megbánta tettét. Ellene rablás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik