Szórakozás

A frászt hozták Gesztesire

Hatalmas ijedtségéről mesélt Gesztesi Károly. A színész tüdején az orvos, igaz, pár éve, egy foltot talált, amiről először azt hitték, daganatos elváltozás.

A közelmúltban történt szemműtéte kapcsán, Hajdú Péter heccelésére, korábbi egészségügyi problémáját idézte fel Gesztesi Károly a TV2 Frizbijében. A színész elmesélte, hogy tüdőgyulladással fordult orvoshoz, aki borzasztóan megijesztette. A tüdőgyógyász a röntgenképen olyan furcsa elváltozást látott, ami akár daganatra is utalhatott volna.


Gesztesi túlélte (Fotó: TV2)

Gesztesi felidézte azt az időszakot, amikor hetekig abban a tudatban élt, hogy tüdőrákja van. “Borzalmas érzés volt” – mesélte. “Amikor bementem az eredményért nem mosolyogtak, sőt, azt válaszolták, majd az orvos elmondja, hogy mit látnak” – mondta el a színész. Az orvos azt mondta: ‘Hűha, vagy rák vagy nem rák, ez borzalom volt’ – mesélte tovább Gesztesi, akit ezt követően tüdőtükrözésre küldtek, ahol kiderült, hogy nincs nagy baj. “Mégsincs semmi csúnyaság” – nyugtatták meg a színészt, aki a mai napig úgy emlékszik vissza arra az időszakra, hogy a poklok poklát járta meg és most is csak Hajdú Péter kérdése nyomán idézte fel a történteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik