Szórakozás

Ráktól rettegett a csinos magyar műsorvezető

Gyanús anyajegyet távolítottak el Andor Éváról. A műsorvezető melanómától rettegett.

A Tények műsorvezetőjének egy riport során, amelyben az UV-sugárzás káros hatásairól volt szó, hívta fel a figyelmét egy doktornő arra, hogy meg kellene vizsgáltatnia anyajegyeit. “Nem mondom, hogy azonnal, de megfogadtam a tanácsát, és egy idő után elmentem megnézetni a nagyobb anyajegyeimet” – mesélte Éva, akinek már korábban is javasolták, hogy a legrosszabb helyen, a bikinivonalon lévőt távolíttassa el. Annál is inkább, mert édesapjának melanómás megbetegedése volt, aki sugárkezelést kapott.


Andor Éva (Fotó: TV2)

Éva bevallotta, halogatta a beavatkozást, de rendszeresen járt vizsgálatokra. “Néhány hónapja elkezdtem aggódni, úgy láttam, hogy kezd megváltozni, nőni az anyajegy. Az egész családomat stresszeltem vele, ők nyugtattak, és végül rászántam magam a műtétre” – tette hozzá.

A Tények műsorvezetője arról is beszélt, néhány napra nagyon megkönnyebbült, hogy eltávolították az anyajegyet, de később rettenetesen félt a szövettan eredményétől. “Két hétig kellett várni, volt, hogy teljesen nyugodt voltam, de volt, hogy nagyon féltem. Arra gondoltam, hogy apukám is meggyógyult. Éjszaka voltak a nehezebb pillanataim” – mesélte.

Éva szövettani vizsgálata szerencsére jóindulatúnak bizonyult, de azóta is fokozottan figyel magára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik