Szórakozás

Izgalom, látvány és csillagpor a StarDust: A Musical Show-n

A nézők nem győzik majd kapkodni fejüket a StarDust show alatt, miközben a táncosok hol a széksorok közül, hol speciális emelkedőkről érkeznek a színpadra.

A neves színpadi táncos és művészeti vezető, Király Béla célja, hogy koreográfiájával lenyűgözze a publikumot és igazán látványossá tegye az előadást. A vezető koreográfus még keresi azt a 12 táncost, akikkel megvalósíthatja nagyszabású tervét.

Kiváló zenészek, csodálatos szólóénekesek és nem mindennapi technikai bravúrok mellett profi táncosok teszik még felejthetetlenebbé a májusi StarDust show-t. A koreográfus célja, hogy a musicalirodalom leghíresebb dalainak hangulatához illően vonják be a táncosok a drámai cselekménybe a nézőket.

„Azt szeretném, ha a nézők nem pusztán csak nézőként lennének majd jelen a StarDust: A Musical Show előadásán. Az a célom, hogy a táncosok által drámai hatást váltsak ki náluk, hogy hatalmas élmény legyen számukra ez az előadás!” – árulta el Király Béla, aki még javában castingolja a leendő táncosokat.

„A produkciót alkotó 33 világhírű dalból 19 musicalslágerben lesznek táncosok a színpadon. Sokrétű és karakteres tehetségekre van szükségem, akik helytállnak a Kabaré pörgős és A Szépség és a Szörnyeteg lírai számainál is, és persze elvárom, hogy ennek megfelelően tökéletes művészi kifejezőkészségük is legyen.” – tette hozzá a maximalista koreográfus, aki azt is elmondta, a színpadi látvány a legfontosabb számára. „Nagy hangsúlyt fektetek a komplex látványra, így a szólóénekeseket és a kórust is bevonom majd a táncos jelenetekbe, persze ügyelve arra, hogy a mozgás ne menjen az éneklés rovására. Továbbá különleges kellékekkel és izgalmas drapériákkal bolondítom meg az egyes koreográfiákat.”

Március 9-én sajtónyilvános castingon dől el, ki az a 6-6 szerencsés férfi és nő, akik részesei lehetnek a májusi nagyszabású produkciónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik