Szórakozás

Borzalom, amit az előadáson művelt: sokkolta a közönséget sztár – Fotó

Nem szerzett sok új rajongót David Hasselhoff legutóbbi koncertjével, miután a Harmadik Birodalom vezetőjeként lépett színpadra.

Azt már régóta tudjuk, hogy valahol egy pszichiátriai ágy sírva könyörög David Hasselhoffért, de azért mindig sikerül meglepnie újabb őrültséggel a világot. A nagymellű életmentők és a beszélő autók nagy barátja legújabb koncertjén Adolf Hitlernek öltözve produkálta magát a színpadon.

A londoni IndigO2 stadion közönsége azonban egyáltalán nem találta szórakoztatónak a maskaráját, főleg, amikor náci karlendítésekkel is feldobta megjelenését. Hoff viselkedése és jelmeze nemcsak a helyszínen lévők között, de világszerte nagy vihart kavart, és sokan lélektelen elmebetegnek titulálták a közösségi oldalakon.

Az ötvenkilenc éves médiajelenség védelmében azért meg kell említeni, hogy nem a politikai elveit fejezte ki öltözékével, csupán a Producerek című musical dalainak előadásához kellett a Hitler-maskara. De egy német felmenőkkel rendelkező ember esetében azért mindig elég nagy veszélyt rejt magában a náci egyenruha felöltése. Hasselhoff pedig nem is kerülte el a verbális megkövezést.


Botrány lett a Hoff Hitler-jelmezéből

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik