Szórakozás

Tönkretette a gyerekvállalás a magyar színésznő házasságát

Egy gyerek érkezése szorosabbra fonhatja a kapcsolatot a házastársak között, ám gyakran előfordul, hogy a kicsi körüli teendők eltávolítják egymástól a szülőket. Ez utóbbit tapasztalta meg Gór Nagy Mária is, aki fiai születése után nem sokkal el is vált férjétől, Szurdi Miklóstól.

A színésznő elmesélte, hogy foglalkoztatott művész volt, amikor első gyermekükkel várandós lett. “Egy nappal filmforgatás kezdete előtt tudtam meg, hogy gyermeket várok, majd az utószinkronról mentem szülni” – mesélte. Ám a neheze csak ezután következett. “Egyedül voltam, Szurdi Miki, mint kezdő rendező gyakorlaton volt Miskolcon. Elképzelhetetlen volt, mi szakadt rám, csak szoptattam, csak büfiztettem, csak pelenkáztam, segítség nélkül. Később aztán Miklós nagynénje besegített” – emlékezett vissza Mária. “Aztán bevállaltam még egy gyereket, majd szépen el is váltunk” – tette hozzá.


Fotó: TV2

 

A színésznő úgy véli, a fiúk születése közvetetten közrejátszhatott abban, hogy férjével elhidegültek egymástól. “Annyira a a gyerekekkel voltam elfoglalva, hogy Miklóssal nem törődtem eleget” – vélekedik Mária.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik