Szórakozás

Kamerák előtt hazudott a magyar zenész?

Egy állítás, egy tagadás. Emílió arról vall, nagyobbik lánya nem áll szóba vele. A gyerek szerint ez pont fordítva van.

Emílió nemrégiben Joshi Bharat műsorában arról mesélt, nagyobbik lánya nem áll szóba vele, hiába is közeledik hozzá. A zenész azt nyilatkozta akkoriban, volt felesége lehet ilyen hatással a gyerekre, ám ő mindent megtesz azért, hogy javuljon a viszonyuk.

Az ominózus beszélgetést azonban a kislány és édesanyja is látták. Kamerák elé álltak, és azt állítják a zenész nem mondott igazat. Az exfeleség elmondta, hogy két éve élnek külön, és az utóbbi egy évben Emílió egyáltalán nem kereste a kapcsolatot idősebb lányával, sőt anyagilag sem segíti őket. “Egyik napról a másikra szakadt meg a kapcsolat. Az utolsó beszélgetésük az volt, amikor a kislány felköszöntötte az édesapját a születésnapján” – mesélte. “Jó, majd holnap hívlak, búcsúzott apa, de azóta sem jelentkezett” – panaszolta Emese.


Forrás: TV2

A kislány szomorúan beszélt arról is, hogy édesapja viszont nem köszöntötte fel őt, és nemhogy ajándékot, de egy jókívánság-sms-t sem kapott tőle. “Pedig régen mindig azt hangoztatta, mennyire szeret” – tette hozzá csalódott arccal.

A 14 éves lány mindemellett azt állítja, híres papája még az egyik közösségi oldalról is kitörölte az ismerősei közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik