Szórakozás

Villanymotorokkkal megpakolt autót fogtak a rendőrök Szentesen

Több mint 300 ezer Ft értékű lopott villanymotort és egyéb fém-alkatrészeket rejtett az a tehergépkocsi, amelyet a szentesi rendőrjárőrök állítottak meg kedden hajnalban a város határában.

Tuczakov Szilvána, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője a Szeged24 kérdésére elmondta: A jármű Szentesről Hódmezővásárhely felé tartott, amikor az egyenruhások igazoltatás végett megállították. Feltűnt nekik ugyanis, hogy a furgon nagyon meg van pakolva, feltehetően túlsúlyos. Valóban, a teherautó rakterében nagyobb mennyiségű villanymotort és egyéb fém-alkatrészt találtak, melyek súlya több, mint egy tonnát tett ki. A járműben tartózkodó három férfi a szállítmányával nem tudott elszámolni. A gyanú szerint nem sokkal korábban ugyanis egy szegvári telephelyet „látogattak meg”, ahol a fenti tárgyakat teherjárművükbe pakolták. Alig tettek meg néhány kilométert, amikor a rendőri ellenőrzésbe botlottak.

A Szentesi Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 3 férfi ellen. Egyiküket a rendőrség őrizetbe vette, mivel ellene már több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt van folyamatban eljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik