Szórakozás

Családi viszályt okozott Szabó Zsófi

Losonci Edina
Losonci Edina

2012. 02. 29. 09:00

Bizonyára mindenki került már olyan helyzetbe, amikor szülei sehogy sem vagy csak nagyon lassan tudtak megbarátkozni választottjával. Olykor hírességeinknek is meg kell küzdeniük a szerelmükért - adott esetben a féltő mamával.

Szabó Zsófi arról mesélt, hogy édesanyja rettentően aggódik érte, de emellett bízik lánya józan ítélőképességében, és a jó neveltetésében. A Jóban Rosszban színésznője elmondta, kamaszkorában egy lovas férfiba szeretett bele, akivel le is költözött vidékre. Édesanyja, aki már gyerekkora óta színésznőnek szánta a lányát, nem nézte jó szemmel, hogy Zsófi egy tanyán akar megöregedni, ezért azt mondta, kitagadja, ha ezt így folytatja. “Igazi Rómeó és Júlia-szerelem volt” – emlékezett vissza Zsófi. A színésznő azt is elmesélte, hogy édesanyja eleinte a nőfaló hírében álló Berki Krisztiántól is féltette, de mára megszerették a férfit.

Szabó Zsófi (divat, )
Krisztiánt már elfogadta a mama (Fotók: TV2)

Cseke Katinka édesanyja sem volt elragadtatva, amikor lánya összejött az arab Hassine-nal. A színésznő azonban elárulta, nem is a férfi származása miatt volt ellenérzése édesanyjának, hanem mert animátorként dolgozik, akik a legenda szerint nagy nőcsábászok. Katinka elmondta, hogy lassan sikerült meggyőznie az anyukáját, hogy ez az ő élete, és amúgy is nagylány már, negyvenéves. A színésznő arról is vallott, hogy természetesen ő is félti a lányát, akit, ha megverné a pasija, igyekezne eltiltani tőle, sőt, talán meg is veretné.

cseke (cseke)

Bár Zimány Lindát sosem tiltotta édesanyja a szerelmétől, mindig is odafigyelt arra, hogy kivel jár a lánya. “Nem próbált soha elválasztani senkitől, de elég szigorú” – mesélte Linda. “Szereti tudni, ki van mellettem, olykor nehéz eset” – tette hozzá. “Mindez azért van, mert aggódik értem, de fontos neki a boldogságom, és előbb-utóbb meg is kedveli a választottamat” – mondta el a modell.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.