Szórakozás

Titokban összeházasodott a szexis álompár

Natalie Portman és szerelme, Benjamin Millepied karikagyűrűt hordanak, ami azt jelenti, hogy összekötötték az életüket.

Tavaly ilyenkor a világ legboldogabb nője volt Natalie Portman, hiszen első gyermekét várta, és a legjobb színésznőként átvehetett egy Oscart. Az idei akadémiai filmgálára már anyukakánt érkezett díjátadóként, de az öröme továbbra is töretlen, aminek egyik fő oka egy titkos esküvő. A rappernek is kiváló Natalie és balettművész pasija, Benjamin Millepied egyaránt karika ékszerrel a gyűrűsujjukon jelentek meg a vörös szőnyegen, ami egyértelművé teszi, hogy összeházasodtak.


Titokban megülhette a nászt Nat és Ben

A lakodalomra irányuló kérdésekre azonban nem válaszolt egyikük sem, de ezen nagyon nem lehet csodálkozni. Nat és Ben ugyanis szeretik megtartani maguknak a magánéletüket, és nem nyilatkoznak egymásról. Az utóbbi nyolc hónapban, mióta fiúk, Aleph megszületett, pedig szó szerint eltűntek a világ szeme elől. A bujkálásban pedig könnyedén megejthették a lagzit.

A szexi páros a Fekete hattyú forgatásán melegedett össze 2009-ben, annak ellenére, hogy Millepied akkoriban kapcsolatban élt egy másik nővel. Ez azonban nem hátráltatta szerelmüket, és 2010 decemberében bejelentették eljegyzésüket, és Portman terhességét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik