Szórakozás

Megdöbbentő fordulat a nagy magyar szexbotrányban

Csak idő kérdése, mikor gyanúsítanak meg újabb férfit a szexbotrány kapcsán - értesült a Hír24. R. Lajosnak ugyanis arra is lehetett embere, hogy új lányokat csábítson a "nagy bizniszbe".

A Hír24 információi szerint számos adathordozót lefoglalhattak a nyomozók R. Lajos ügynökségének irodájából, amelyeknek a tartalma sok értékes nyommal segítheti a szexbotrány felderítését. Amíg a Nemzeti Nyomozó Iroda első közleményéből csak az derült ki, hogy a férfi 2010 nyara óta közvetített lányokat, köztük kiskorúakat is szexmunkákra, a Hír24 legutóbb egy versenyén részt vevő lánytól azt is megtudta, már 2008-ban is működhetett az illegális lányközvetítés.

Sőt, akár tíz évre is visszanyúlhat a hálózat működése. Egy az iparágat és az éjszakát jól ismerő informátorunk azt mondta, a lányok jelentős része R. Lajoshoz tartozott. Ugyanakkor nemcsak a versenyein, hanem az interneten is vadászta a lányokat a rendszerébe.

– Szép karriert ígért, ismertséget, munkákat és minduntalan invitált az irodájába. Hogy találkozzunk, beszéljünk és regisztráljak nála, képekkel – mondta egy neve elhallgatását kérő hölgy, akinek az állítását többen is megerősítették.

Ráadásul az ország szinte minden szegletéből. Az ügyben lefoglalt számítógépek és egyéb adathordozók így lányok százainak az elérhetőségét és képeit tartalmazhatják. Ezért közülük szinte kivétel nélkül mindenki számíthat majd kihallgatásra az ügyben. És mint ahogyan az már körvonalazódik, minden lány nem tudhatott arról, hogy a versenyeken, modellmunkákon kívül egyéb piszkos dolgok is zajlanak R. Lajos háza táján, az azért beszédes, hogy az elmúlt két nap híreit követően eddig körülbelül hetvenen, főleg lányok törölték az ismerőseik közül a férfit. Ezzel azonban lehet, hogy éppen magukra hívták fel a figyelmet, és a hatóságok dolgát könnyítették meg a nyomozás előremenetelében.

Az üggyel kapcsolatban egy számos részletet feltáró levél került a birtokunkba, amelyben R. Lajoson kívül “a szakma” egyéb szereplői is nevükön vannak nevezve. Csakúgy, mint a hálózatok működése és a kulcsfigurák szerepe. A levél írója azt állítja, ő maga is dolgozott külföldön rendszeresen, és állítása szerint R. Lajosnak volt még egy embere, aki nemcsak a világhálón, hanem főként bulikon kereste a lányokat a hasonló munkákra. A férfit mindenki jól ismeri az éjszakában, nincs olyan rendezvény, ahol ne bukkanna fel, és talán nincs olyan szép lány, akit ne ismerne. A férfi egyelőre továbbra is járja az éjszakát. A kérdés: meddig? Nehéz ugyanis elképzelni, hogy a szerepe a tanúvallomásokból ne derülne majd ki. Így akár ő lehet a következő gyanúsított az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik