Szórakozás

Videó: drogos vagy súlyos beteg? Komoly gondok vannak az énekessel

A BRIT Awardson alig bírt beszélni George Michael, ami egyesek szerint egy újabb betegség, vagy visszatérő drogproblémája miatt fordulhatott elő.

Tavaly novemberben hosszú ideig az életéért küzdött George Michael, így kedden, első hivatalos megjelenésén vastapssal köszöntötte a szakma a BRIT Awardson. Az ünneplés azonban hamar véget ért, amint az énekes elkezdett beszélni. A mondandója érthetetlen volt, szinte az összes mondatát megismételte, és rossz bankot nevezett meg a ceremónia főszponzoraként, pedig több tucat felirat volt körülötte.

A találgatások azonnal megindultak Michael kaotikus beszédét követően. A legtöbben arra tippelnek, hogy ismét gondok vannak az egészségével, és ettől volt teljesen zavart. De sokan abban hisznek, hogy visszatértek drogproblémái, és nem volt tiszta a feje, amikor a színpadra lépett. A menedzsere szerint viszont csak izgatott volt, amiért ő adhatta át az est legfontosabb díját Adele-nak, George ugyanis nagy rajongója kolleginájának. De azért elég hihetetlen, hogy pont George Michael lesz zavarban azért, mert találkozhat kedvencével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik