Szórakozás

Autósok balul sikerült napja

Több ütközés és egy gyalogosgázolás is történt csütörtökön Fejérben. Az ok nemcsak a melegfront volt.

Dunaújvárosban a Vasmű téri parkolóban lökött fel figyelmetlenségből egy előtte áthaladó gyalogost egy autós kora reggel. A gyalogos könnyű sérülést szenvedett.

Elszíneződött a szonda annál a sofőrnél, aki Alcsútdobozon a Béke utcában egy szabályosan parkoló járműnek ütközött, majd elhajtott. A pórul járt autótulajdonos jelentette a rendőrségen a történteket. A tabajdi sofőrt aztán Göböl pusztán találták meg a járőrök. Az enyhén ittas férfi vezetői engedélyét elvették, ellene ittas vezetésért bűntető feljelentés indult, a baleset okozásáért pedig szabálysértési eljárás.

Késő délután egy autós Móron a Kossuth utcában haladás közben letért az úttestről, a bal oldali vízelvezető árokba csapódott, majd egy híd oldalának ütközve állt meg. A sofőr könnyebben sérült, és elismerte, hogy fogyasztott alkoholt. A jármű forgalmi engedélyét a rongálódások miatt elvették a rendőrök. Az ittasság fokának megállapítását követően eljárást indít vele szemben a lakhely szerint illetékes Móri Rendőrkapitányság- közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik