Szórakozás

Revans kapákkal, kaszákkal Sárkeresztúron

A verekedésekben és megtorlásokban a legsúlyosabb sérülés arccsont- és csigolyatörés lett.

Két férfi szólalkozott össze a kocsmából hazafele menet kedden este Sárkeresztúron. A szóváltást tettlegesség követte. A fiatalabb sörösüveggel ütött, az idősebb az öklét használta. Később aztán a feldagadt orrú idősebb férfi hozzátartozói vettek revansot. Ők azonban úgy megverték a buszmegállóban a fiatalabb férfit, hogy az arccsont- és csigolyatöréssel került kórházba.

A súlyos sérülésnek híre szaladt a településen, és a fiatal férfi rokonai kapát, kaszát ragadva indultak, hogy rendezzék a dolgot. A rendőrök megfékezték őket, de a megtámadott családban az apa és a fiú könnyen sérült, a feleségnél pedig az arccsonttörést sem zárható ki.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hangsúlyozta: a Sárbogárdi Rendőrkapitányság nyomozói tovább folytatják a szálak bogozását a két ügyben. Bűnügyi őrizetben van az első verekedésben részt vevő idős férfi és a családot megtámadó négy férfi. Az életveszélyes sérülésekkel kórházban ápolt férfinél vizsgálja a rendőrség, hogy ő kezdeményezte-e a verekedést. Ha igen, garázdaság és testi sértés miatt eljárás indul vele szemben is. A sörösüveggel fejbe vert férfi fiának és barátainak szerepe még tisztázásra szorul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik