Szórakozás

Liptai Claudia még mindig kövérnek érzi magát

Bár ma már irigylésre méltó az alakja, a lelke mélyén a mai napig kövér lánynak érzi magát Liptai Claudia.

A korábban folyamatosan súlyproblémákkal küszködő Liptai Claudia élete legjobb formájában tért vissza a több hónapos kihagyás után. A vékony műsorvezetőt az idei Megasztárban minden bizonnyal könnyű lesz öltöztetni, már a castingok során láttuk, hogy szinte minden jól áll rajta.

Claudia a Propaganda című műsorban Tillának mesélte el, hogy szerinte miért is volt kamaszkorától fogva kerekded. “Köthető ez talán a gyerekkori nehézségeimhez, olyasmi, mint a körömrágás, pótcselekvés, hogy mindenáron fel akartam magam köré építeni valamit, mint valami kis várat. Miközben gyűlölet, utálat az egész. Egyfolytában Ursulának hívtak, meg olyan dolgokat mondtak rám, ami borzalmasan fájdalmas volt, miközben úgy csináltam, mintha ez engem nem érdekelne” – emlékezett vissza a műsorvezető.


Fotó: TV2

Liptai arról is beszélt, hogy a mai napig “kövér lelkű lánynak” érzi magát, annak ellenére, hogy most már eltűntek róla a pluszkilók. “Tök mindegy, hogy mekkora leszek, mindig ezen poénkodtam, hiába halok meg, a csontvázam akkor is kövér marad. Nehéz lesz eltemetni”  – tette hozzá.

“Én egy barom vagyok, választottam egy szakmát, amelyben mindennap kiteszem magam ennek. Ráadásul 7 évig vezettem a Mokkát, ahol a nézők még üzenhettek is az infocsíkon. ‘Te disznó, mit keresel ott’ – olvashattam” – mesélte Claudia, aki úgy érzi ezzel mindig küzdenie kell, amíg közönség előtt szerepel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik