Szórakozás

Kikötötte, majd horgászbottal verte nevelt gyerekeit

A makói férfit a rendőrség azonnal őrizetbe vette, miután tegnap értesült az esetről.

Egy 38 éves férfi élettársi kapcsolatot létesített a gyerekek édesanyjával. A gyanúsított rendszeresen bántalmazta élettársát és a nő 10 és 14 éves lányát, valamint 7 éves kisfiát. A legbrutálisabb módszere az volt, amikor valamelyik gyereket gyorskötözővel és kötéllel kikötötte, majd egy üvegszálas, horgászathoz használt bottal verte.

Ez a 10 éves kislánnyal és a 7 éves fiúval is előfordult. A férfi vallomása szerint azért, hogy a gyerekek komolyan vegyék őt. A nevelőapa a 14 éves lányt is több alkalommal bántalmazta, majd TV nézés közben szexuálisan is zaklatta. Egy idő után új házba költöztek, de a verések ezután is folytatódtak, egészen szerda délutánig, amikor az anya segítségért fordult a Makói Rendőrkapitánysághoz – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: a nyomozók előállították a férfit, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kiskorú veszélyeztetése, aljas indokból, védekezésre képtelen sértettek sérelmére elkövetett testi sértés, személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett. A Makói Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik