Szórakozás

Fejbe lőtte magát a betegeskedő színész

Nem akart tovább szenvedni súlyos diabéteszétől a Seinfeld sztárja, ezért magára emelte fegyverét, de nem sikerült öngyilkossági kísérlete.

Jelenleg is kritikus állapotban van, és az életéért küzd Daniel von Bargen, miután hétfőn golyót eresztett saját fejébe. A hatvanegy esztendős tévésztár azért próbált meg végezni magával, mert nem akart cukorbetegsége miatt tovább szenvedni.

Daniel bal lábát néhány éve amputálták betegsége miatt, és hétfőn újra kés alá kellett volna feküdnie, hogy a másik lábáról is eltávolítsanak minimum néhány ujjat. A színész viszont ezt lelkileg már nem bírta elviselni, és ezért akart véget vetni életének. Az öngyilkossági kísérlete azonban csak súlyos agykárosodásokat okozott. De arra még képes volt így is, hogy mentőt hívjon magának. A túlélésére az orvosok szerint kevés az esély.

Bargen Hollywood örök egyenruhásaként vált ismertté, ugyanis több tucat sorozatban és filmben alakított katonát vagy rendőrt. Láthattuk az Elemi ösztönben, Az utolsó esélyben, a Rés a pajzsonban, G.I. Jane-ben, a Gyilkos napban, az X-Aktákban, vagy Az elnök embereiben. Legismertebb szerepe a Seinfeldben és a Már megint Malcolmban volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik