Szórakozás

Harminc kilót fogyott a megasztáros

Burger Ági úgy véli, a tehetség isteni ajándék, ám az, hogy mit kezd vele, az ő felelőssége. A fiatal lány mindent megtesz azért, hogy a legjobbat hozza ki magából: harminc kilót fogyott, majd jelentkezett a Megasztárba, ahol a közönséget és a zsűrit egyaránt elbűvölte.

Burger Ági élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy jelentkezett a Megasztárba. A huszonnégy éves lány úgy érzi, elhunyt édesapja figyeli odafentről és örül a sikerének. “Tudom, hogy lát, és szeretném, ha büszke lenne rám” – mondta. A zsűrit teljesen elkápráztatta Ágnes hangja. Ő az egyik olyan versenyzője a tehetségkutatónak, aki a maximális, négy szavazattal jutott a Top24-be.

Ági a Hír24-nek elmondta, bár az éneklés, a zene volt mindig is az élete, most, a zsűri előtti castingon állt először színpadon. “A kezem, lábam remegett, annyira izgultam. Azt, hogy tetszett a produkcióm, először el sem hittem. A húgomat kérdezgettem, hogy tényleg jó volt-e? Még amikor hazaértem is nyugtalan voltam, annyira pörögtem, hogy nem voltam képes egy helyben ülni”  – mesélte.


Fotó: TV2

A fiatal tehetség arról is beszélt, hogy miért csak most jelentkezett a Megasztárba. “Édesapám légzésbénult, ágyhoz kötött beteg volt, így gyerekkorunk óta anyu gondoskodott rólunk. Egyrészt odafigyelt a tanulmányi eredményünkre, de azt is szem előtt tartotta, miben vagyunk tehetségesek. Beszéltünk a zenei pályáról, de úgy döntöttünk, előbb elvégzem a vendéglátóipari főiskolát. Már csak az államvizsga van hátra. Ráadásul a suli mellett pénzt is kellett keresnem, évekig gyorsétteremben dolgoztam, majd az egyik szállodában” – emlékezett vissza Ági.

A lány azt sem tagadja, testalkata is közrejátszott abban, hogy korábban nem próbálkozott meg a színpadi szerepléssel. “Két évvel ezelőtt még 104 kiló voltam. Különös, egy ideig nem zavart, talán nem is láttam reálisan a testemet, aztán egyszercsak megpillantottam a valóságot. A kövérség hirtelen gátlásossá tett, nem szívesen mozdultam ki, ha tehettem nem mentem emberek közé sem. Ekkor döntöttem úgy, ha törik, ha szakad, lefogyok. Elhagytam az étrendemből a szénhidrátot, sok zöldséget és sovány húst ettem, és láttam, az működik” – mesélte Erika. “Ahogy fogytam, úgy múlt a zárkózottságom is, mintha kinyílt volna a világ körülöttem. Fellélegeztem, hogy már nem bámulnak meg az utcán, vagy nem azért néznek meg, mint akkoriban” – tette hozzá az év hangja egyik esélyese. “Elhatároztam, hogy 10 kilót még leadok” – mondta Ági, aki nemcsak diétával formálta alakját, hanem rendszeresen sportol is.

A tehetséges lány azt vallja, mindig csak az előttünk álló feladatot kell megoldani, így most még nem gondolkozik azon, mi lesz, ha esetleg nem jut be a döntőbe. “Egyelőre csak azt tudom, hogy életem egyik legnagyobb élménye volt a casting. Hatalmas boldogság volt látni, hogy érzelmeket váltok ki az előadásommal. Mielőtt színpadra léptem, anyuban kettős érzések voltak a szereplést illetően, de utána megnyugodott” – mesélte Ági, aki már most tudja, hatalmas szakmai alázat és rengeteg tanulás kell ahhoz, hogy valaki jó énekes legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik