Szórakozás

A vonat biztonsági kamerája rögzített egy rablást Győrben

Németh D. László

2012. 02. 22. 12:50

A mozdonyvezető látta az esetet és elkergette a késsel fenyegetőző elkövetőt.

Az 50 év körüli, 160-165 cm magas, vékony testalkatú, feltehetően hajléktalan férfi tavaly ősszel Győrben, a Révai utcai MÁV pályaudvaron várakozó vonaton lépett oda egy hölgy utashoz. Késsel fenyegette meg, pénzt követelt tőle.  Dulakodásukra a mozdonyvezető lett figyelt fel és a bajba jutott utas segítségére sietett. A mozdonyvezető fellépésére nem számított az elkövető és menkülőre fogta. Az egész esetet rögzítette a vonat biztonsági kamerája.

A rendőrök most szemtanúkat keresnek.

vonaton rabló ()

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyére, tartózkodási helyére vonatkozóan érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, hivatali időben a 96/520-000/14-62, illetve a 107 és 112 ügyeleti és számon.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.