Szórakozás

Többen megsérültek a karambolban Kőszegnél

Hétfőn reggel két személyautó ütközött össze Kőszegnél a 87-es számú főúton, ezért azt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Korábbi információk:

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 87-es számú főutat Kőszeg határában, az úton két autó ütközött, a karambolban többen könnyebben megsérültek – közölte a rendőrség hétfő reggel az MTI-vel.

A baleset a Kethelyi utca kereszteződésétől mintegy 150 méterre történt, a helyszínelés és a műszaki mentés jelenleg is tart, a forgalmat a Rőti-völgyi út irányába terelik – tájékoztatott Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A mentőszolgálat ügyeletén elmondták, hogy a baleset helyszínéről három embert szállítottak a szombathelyi Markusovszky Kórházba, az elsődleges vizsgálatok szerint valamennyien könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Legfrissebb információk:

Feloldották az útzárat a 87-es számú főúton Kőszeg határában, ahol reggel két személygépkocsi ütközött össze egymással. A baleset a Kethelyi utca kereszteződésétől mintegy 150 méterre történt, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, a mentés azonban már befejeződött, ezért a forgalom mindkét sávban újra megindult

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik