Szórakozás

Halállal végződő verekedés tanúit keresik

Várják a biztonsági kamera képén láthatók jelentkezését is. A felvétel január 22-én 18 óra körül a fehérvári West környékén készült.

Január 22-én, vasárnap 17 óra és 18 óra között Székesfehérváron, a Tolnai utca – Vörösmarty tér és Sütő utca között lévő aszfaltozott parkolóban megvertek egy férfit, aki a bántalmazás következtében a kórházban életét vesztette. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes, tettesek ellen nyomoz az ügyben- közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szóvivő elmondta: a rendőrség kéri mindazok jelentkezését akik a megadott időbena parkolóban, illetve annak környékén szóváltást, verekedést láttak vagy hallottak, vagy bármilyen információjuk van a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Keresik azt a három ismeretlent is, akik egy közeli épületen lévő biztonsági kamera felvételén láthatók. Egyikük fél hat előtt pár másodperccel a West környékén várakozott, ketten csatlakoztak hozzá és együtt a Palotai út irányába indultak..  A rendőrök feltételezik, hogy látták a verekedést.

A bejelentéseket a 22/541-600-as telefonszámon a 22-10-es vagy 25-13-as melléken, munkaidőn kívül a 107-es, 112-es telefonszámon várják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik