Szórakozás

Megint apa lett az önpusztító rocker

Immáron már kétszeres apuka Pete Doherty, miután egy újabb kalandjából is gyerek született.

Egy értelmesen gondolkodó nő soha az életben nem szeretne egy drogfüggő, alkoholista, börtönviselt elmebeteget gyereke apjának. Lindi Hingstonnak viszont más az értékrendje, így örömmel hordta ki Pete Doherty-vel közös lányukat, aki tavalyi futórománcukból fogant. A pici valamikor karácsony környékén született meg, de topmodell anyukája egészen tegnapig titokban tartotta – ahogyan tette azt terhességével is.


Lindi Hingston és Aisling

A kis Aisling érkezéséről értesült az énekes, és rendkívül boldog, sőt még a vezetéknevét is odaadta a gyereknek, elismervén, hogy tényleg ő az apa. Egyelőre nem látta a gyereket, mivel feltételesen van csak szabadlábon, és így nem utazhat el Dél-Afrikába, ahol Lindi és lányuk él. Bár abból kiindulva, hogy a Lisa Moorishtól született kilencéves fia nevelésében sem vesz nagyon részt, nemcsak a bírósági végzés tartja távol Aislingtől.

A Babyshambles énekese és Lindi nem először talált egymásra. Anno Kate Moss azért hagyta el Doherty-t, mert a zenész megcsalta Hingstonnal. Bár ezt a dél-afrikai modell tagadta akkoriban, és beperelt minden újságot, aki a románcról írt. De később bebizonyosodott, hogy tényleg eltöltöttek néhány estét együtt. Ahogy a tavalyi kis kapcsolatuk sem szólt többről. Csak most már örökre lesz valaki, aki emlékezteti őket azokra az éjszakákra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik