Szórakozás

Halálos balesetek – útzár az M1-en és a 8-as főúton

Az M1-es autópályán két kamion és egy személyautó, a 8-as főúton pedig két személyautó ütközött össze frontálisan. Mindkét baleset követelt halálos áldozatokat.

Újra járható az M1-es autópálya Budapest irányába vezető oldala Tatabányánál, miután befejeződött az egy halálos áldozattal és két súlyos sérülttel járó baleset helyszínelése – tájékoztatta a rendőrség szerda este az MTI-t.

Egy magyar kamionos feltehetőleg elaludt és nekiütközött az előtte haladó román teherautónak, közben összepréselte a köztük haladó személyautót, melynek férfi vezetője a helyszínen meghalt. A két kamion vezetője is súlyosan megsérült – mondta el Galambos Gréta, a megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

Előzmények:

Két kamion és egy személyautó ütközött össze szerda délután Tatabányánál, az M1-es autópályán, a balesetben egy ember meghalt, ketten súlyosan sérültek – tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t. Az autópálya Budapest irányába vezető oldalát teljes szélességében lezárták, az autósokat Tatabánya Újváros és Óváros között az 1-es útra terelik – mondta Galambos Gréta, a megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

Devecser közelében két személyautó ütközött frontálisan. A balesetben két ember meghalt. A 8-as főúton egy Skoda személyautó eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol belerohant egy terepjáróba, a balesetben a Skoda két utasa a helyszínen belehalt sérüléseibe – közölte Kómár Viktória, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
A helyszínelés idejére a 8-as főút devecseri bevezető szakaszán teljes útzárat rendeltek el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik