Szórakozás

Csak másfél évet kapott a gyermekmolesztáló

Mindössze másfél éves börtönbüntetést kapott Angliában egy 21 éves férfi, aki kétszer is megerőszakolt egy 3 éves kislányt.

Paul Wilson (21) gyermekfelügyelőként dolgozott a bölcsődében, ahol molesztálta a kislányt. Nem elég, hogy megerőszakolta a kicsit, filmre is vette tettét. A fiatal férfi egyébként huszonkét 12 és 16 év közötti lányt is zsarolt, illetve arra kényszerített, hogy virtuálisan szexuális szolgáltatásokban részesítsék. A tárgyaláson mindent bevallott, sőt az is kiderült, hogy pornográf képeket készített más gyerekekről.

A pedofilt korábban életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték, Anglia legidősebb bírája azonban rendhagyó ítélettel mindössze másfél évre rövidítette ezt le. Azt állította, azért döntött így, hogy a kedvező ítélet a többi pedofilt is arra sarkallja, hogy bevallja tettét. A különös bíró szerint Paul Wilson azért is dicséretet érdemel, hogy megkímélte az áldozat szüleit és az esküdtszéket attól, hogy végignézzék az erőszakról készült videót a tárgyalás alatt.

A bölcsőde többi gyerekének rokonai undorítónak és felháborítónak nevezték az ítéletet. „Elképesztő, hogy egy bíró ilyen enyhe ítéletet hozzon; a Wilsonhoz hasonló szörnyetegeket soha többé nem szabadna kiengedni az utcára – mondta a nő a Daily Mailnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik