Szórakozás

Kiderültek a hollywoodi ikon homoszexuális kalandjai

Katharine Hepburn leszbikus kalandjairól már eddig is pletykáltak, de most részleteiben is fény derült a pikáns légyottokra.

Hollywood nemcsak manapság a szexualitás fellegvára, de az Álomgyár hajdani fénykorában sem volt ez másképp. Amelyik sztár prostituáltat akart magának, az Heidi Fleisst hívta, aki viszont meleg orgiákat akart csapni, az Scotty Bowerst riasztotta. A híres-hírhedt dzsigoló és selyemfiú most megjelent memoárjában lerántja a leplet a túlfűtött hollywoodi éjszakákról.

A legérdekesebb történetek Katharine Hepburnről olvashatóak könyvében. Scotty szerint minden idők egyik legnagyobb legendája, és leggyönyörűbb asszonya körülbelül százötven nőt rendelt meg tőle, és ki tudja, mennyit szedett fel segítség nélkül. A hölgyeket gyakran párosával fogyasztotta, nyíltan azonban mindig tagadta a leszbikus kalandokat. Emellett szintén biszexuális férjével, Spencer Tracyvel hatalmas orgiákat rendeztek, melyeken olyan vendégek vettek részt, mint Cole Porter vagy a Windsori herceg és hercegnő.

Hepburn szexuális étvágyáról korábban is pletykáltak már, de konkrét információk eddig nem kerültek nyilvánosságra. Bár az igazság nagy meglepetést nem okozott, hiszen Katharine amellett, hogy kora összes szívtipróját meghódította, meglehetősen férfias jelenség volt. Nadrágot hordott, politizált, káromkodott, imádott vezetni, golfozott, és amikor nem forgatott, rövidre vágatta a haját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik