Szórakozás

Kelly Osbourne „mami-hajjal” is tartolt

Február 12-én rendezték meg a Grammy zenei díjátadót, a legkáprázatosabb ruhaköltemények viselőit gyűjtöttük egy csokorba.

Gwyneth Paltrow egy Stella McCartney által komponált fekete estélyit viselt, melyet egy aranyszínű övvel tették trendivé. A színésznő derekánál található testszínű betétekkel viszont egyszerűen meseszerűvé varázsolták a szőkeség egyébként is kifogástalan alakját. Gwyneth hajviselete szintén klasszikus, kontyot választott a szombati eseményre.

Kelly Osbourne Tony Ward ruhában pompázott a Grammy-n. Ozzy lányának sok problémája volt súlyával, ez az estélyi rafinált szabásával, fodraival kitűnően mutat a fiatal reality-sztáron. Haja színe kicsit furán hat, őszes-lilás „nagyis” beütése van.

Taylor Swift Zuhair Murad kollekciójában választott magának egy igazán elegáns darabot és milyen jól tette. A fiatal énekesnő sok pályatársával ellentétben nem kebleinek mutogatásával szeretne kitűnni. A „kevesebb néha több” elvet követte ezen a díjátadón is, s pompásan festett az arany ruhában. Haját pedig Gwyneth-hez hasonlóan kontyba fogta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik