Szórakozás

A Szinetár-Bereczki páros szakít az operettszínházzal

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a következő évadtól nem vállal új szerepeket a Budapesti Operettszínházban, mert új kihívásokat szeretnének keresni. Nem végleges elválásról beszélnek, inkább csak meglazítanák a sokéves köteléket.

A két népszerű énekes úgy döntött, a következő évadtól nem vállal szerepeket a Budapesti Operettszínházban. Úgy érzik, új impulzusokra van szükségük. „Nem elválni szeretnénk az operettszínháztól, csak meglazítani egy kicsit a köztünk fennálló tizenegynéhány éves köteléket” – nyilatkozták a Soproni Témának.
A művészpár amellett, hogy nagyon szereti ezt a műfajt, szeretne másfajta rendezőkkel, más színházi közeggel is találkozni. Mind a civil, mind az előadó művészi életükben szeretnének még jobban kiteljesedni.

Bereczki Zoltán jelenleg egy televíziós műsorban zsűritagként mondja el a véleményét a feltörekvő énekes-jelöltekről, ahol úgy érzi, az ő feladata az, hogy őszinteséggel segítse a versenyre jelentkezőket.
A nagyszerű hangú páros már öt éve dolgozik együtt. Elmondásuk szerint azért működik ilyen jól kettejük között a munka, mert szeretnek együtt létezni a színpadon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik