Szórakozás

Pikáns: Valentin-napi szextippek Gwyneth Paltrowtól

Életmódoldalán ezúttal a tökéletes Valentin-nap hozzávalóit osztotta meg a nagyérdeművel Gwyneth Paltrow.

Nincs olyan szegmense az életnek, amiről ne lenne meg a véleménye Gwyneth Paltrownak, így a szerelmesek ünnepéről is elárulta a tutit weboldalán. A  színésznő szerint a napot már előző este érdemes előkészíteni azzal, hogy szerelmes dalokat töltünk fel párunk zenelejátszójára, így reggel, a munkába menet kellemes meglepetés éri őt. De természetesen még odahaza is meg kell lepni szívünk választottját, méghozzá egy tökéletes reggelivel, mert hétköznap senki nem számít arra, hogy az ágyba kapja a napindító étkezést. Paltrow szerint a legalkalmasabb menü az erdei gyümölcsös, joghurtos parfé, vagy pedig egy egyszerű, friss fűszernövényekkel feldobott omlett. Mindez szerinte öt perc alatt összehozható, de az öröm, amit szerzünk vele, megfizethetetlen.

A reggeli után, amíg a kedvesünk a fürdőben van, helyezzünk szerelmes üzenetet a táskája vagy a kabátja azon zsebébe, ahová nem nyúl be gyakran. Majd a nap folyamán egy SMS-ben értesítsük róla, hogy kutakodjon kicsit, mert meglepi várja. A virágküldés a munkahelyre szintén remek örömforrás, de ezzel azért érdemes csínján bánni, mert azért ez nem mindenki számára megoldható.

Az igazi móka természetesen este következik, hiszen idén munkanapra esik a szerelmesek napja, így csak a késői órákra tudjuk tartogatni a legpikánsabb ajándékot, egy valóban forró éjszakát. Vacsorára könnyű ételt, avokádós csirkemellet ajánl Gwyneth, bár az kérdéses, hogy ő maga mikor evett ilyet utoljára a makrodiétája mellett. A nap tökéletes beteljesedéséhez a színésznő szerint elengedhetetlenek a következő kellékek: egy példány a Kama Szutrából, egy cirógatásra alkalmas tollpamacs, síkosító és masszázsolaj. Ezek mellesleg olyan aprók, hogy könnyedén magunkkal is tudjuk vinni, így bárhol is ér minket majd az éjszaka, bátran előkaphatjuk a kis retikülünkből a teljes fegyvertárunkat. Ha pedig ezek után is problémáink lennének a lepedőgyűréssel, akkor Laura Corn világsikerű szextippgyűjteményét ajánlja Paltrow.

Tehát, ha valaki szeretne egy hibátlan Valentin-napot, az kövesse a fenti pontokat. Persze csak abban az esetben, ha bízik Gwyneth tanácsaiban. De végül is miért ne hihetnénk neki? Hiszen ne felejtsük el, anno valahogy csak elcsábította Brad Pittet, pedig akkoriban fele ennyire sem nézett ki jól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik