Szórakozás

Rendszeresen kell orvoshoz járnia a TV2 fiatal sztárjainak

Láthatatlan fogszabályzót kaptak a Jóban Rosszban szépségei.

 

Akasztják a hóhért. A Jóban Rosszban főnővére és rezidense hetente orvoshoz jár. Bálizs Anett és Kondákor Zsófi ugyanis a fejébe vette, feltűnés nélkül, láthatatlan és könnyen megszokható fogszabályozással tökéletesíti mosolyát. A két szépség speciális, egyénre szabott kezelést kap a cél érdekében.

Bálizs Anett esztétikai, Kondákor Zsófi pedig egészségügyi okokból vállalkozott arra huszonévesen, hogy fogszabályozóval tökéletesítse mosolyát. A Jóban Rosszban két szépsége hivatása miatt nem is gondolkodhatott hagyományos megoldásban, így Dr. Hermann Gábor fogorvos segítségével speciális, láthatatlan fogszabályozóval alakul mosolyuk.

„Tizenéves koromban már hordtam fogszabályozót, de most végleg rendbe szeretném tenni a fogaimat. A forgatások miatt fontos volt, hogy láthatatlan és gyors kezelésem legyen” – mondta Bálizs Anett. – „Hetente kapok új úgynevezett „kupakot”, kéthetente pedig lenyomatot vesznek a rendelőben, ami alapján újra programozzák a készüléket” – tette hozzá a Jóban Rosszban Fanni főnővére.

 

„Minden eset más és más, a fogszabályozás összetett, mindig az egyénre kell szabni. A készülék mellett pedig a siker az orvosi csapaton múlik, hiszen ha nem az adott emberre hangolt a kezelés, akkor hiába van a kezünkben a legmodernebb technika” – árulta el Dr. Hermann Gábor. – „Míg Anett egy kozmetikai kezelést kap, ami expressz gyorsasággal produkál eredményt; addig Zsófinál a funkcionalitás számít. Javítjuk a harapását, de persze ezt is észrevétlenül, egy hibrid készülékrendszerrel” – tette hozzá a Hermannortho specialistája.

„Alapvetően engem nem zavartak az össze-vissza álló fogaim. Azért döntöttem mégis a fogszabályzás mellett, hogy helyreállítsuk a harapásomat és rendeződjenek a fogaim, hogy később ne legyen e miatt problémám. Hiszen ha kesze-kusza a fogsorom, akkor sokkal könnyebben romlanak meg a fogaim” – vallotta be Zsófi. – „Amikor először megkaptam a kis drót készüléket, pösze voltam pár napig, meg kellett szoknom, hogy a szájpadlásomon van valami. Az ismerőseim egyáltalán nem vették észre, hogy bármi változás történt volna. Csak az tudja, hogy fogszabályzóm van, akinek elmondtam” – tette hozzá a Jóban Rosszban Veronkája, aki a sorozatban pár hónapja szabadult meg nem épp esztétikus fogszabályzójától. Bálizs Anett fogai hat hét alatt állnak tökéletesen helyre, míg Zsófi összetettebb kezelése másfél évig tart majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik