Szórakozás

Ittas ikerpárt szállítottak kórházba Sopronban

Ma egy hajléktalant, tegnap éjjel ittas férfiakat kellett biztonságba helyezni Győr megyében.

Egy hiányos öltözetben didergő hajléktalant találtak a rendőrök vasárnap Győrött, az Ipar utcai felüljáró alatt. A férfit kórházba szállították. Az éjszaka pedig részeg embereket mentettek meg a kihűléstől Sopronban és Csornán – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Egy nő jelezte a rendőrségnek, hogy alsónadrágban ácsorgó férfit látott a győri felüljáró alatt – mondta el Kálmán Gabriella sajtóreferens. A járőrök a helyszínen rábukkantak a hajléktalanra, akinek erősen lehűlt a teste, ezért kórházba szállították.

A sajtóreferens beszámolt arról is, hogy a szombat este több, közterületen fekvő, alkoholtól bódult állapotú férfit helyeztek biztonságba a járőrök Sopronban és Csornán.
Sopronban egy 36 éves ikerpár feküdt a Szent Mihály utca járdáján. Annyira el voltak kábulva, hogy nem tudták megadni adataikat, sőt lábra állításuk is csak nagy nehézségek árán sikerült. A mentők kórházba szállították őket.
Otthonába szállították, s átadták családjának  a rendőrök azt a 36 éves csornai férfit, aki erősen ittas állapotban a helyi autóbusz pályaudvar egyik padján aludt el szombat éjszaka, mit sem törődve a kemény hideggel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik