Szórakozás

Lebénult a magyar énekesnő

Súlyos gerincbetegségben szenved Bangó Margit. Az énekesnőnek leszakadt sérve miatt újra kellett tanulnia járni.

A mai napig aktív Bangó Margitról kevesen tudják, hogy fiatal korában komoly betegséggel küzdött, amelyből a csodával határos módon sikerült felépülnie.
“26 éves koromban volt egy gerincsérvem, ami leszakadt, és a járóideget roncsolta” – magyarázta az énekesnő, hogy mi okozta nála a kis híján végzetes bajt. “Megműtöttek az Amerikai úton, egy évig béna voltam, újra kellett tanulniom járni” – emlékezett vissza nehéz időszakára Margit.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Az énekesnő nem tagadja, utána is komoly fájdalmak gyötörték, de igyekezett a lehető legkevésbé tudomást venni betegségéről. “40 éves koromban aztán újrakezdődött, pont egy tévés show-ra készültem. Elferdült a gerincem, nem bírtam kiegyenesedni. Zsibbadt a kezem, a lábam, az arcom. Bevittek a kórházba, ott voltam egy hónapot, onnan jártam ki próbákra a tévébe” – mesélte.

“Egyszer egy hajnalban összeestem a kórházban, minden lehetséges vizsgálatot megcsináltak, amíg végül a gerincemre is sor került. Persze, azzal volt a baj, az orvosok pedig csodálkoztak, hogy tudok állni egyáltalán” – mondta el Margit, aki az évek alatt megtanult együtt élni egészségügyi problémájával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik