Szórakozás

Ruciban a rosszcsontok

Kelendők a kutya kabik. A zimankóban kedvenceink is dideregnek, ezért nem árt ruhába bújtatni az ölebeket.

Nemcsak az embereknél, a négylábúaknál is fennáll a téli megbetegedés kockázata. A megfázás elsősorban a lakásban tartott állatokat veszélyezteti, akik a melegből a hideg mínuszokba mennek sétálni. Nekik mindenképpen elkel egy pulóver, esetleg kiscipő, a hó ugyanis beragad a praclik közé, és ilyenkor az sem szokatlan látvány, ha az eb elkezd sántítani. Na és hogy mi most a trendi? Íme, a legédesebb testmelegítő rucik.

Kapucnis szőrmók

Télen nemcsak egy egyszerű vízlepergetős kabátra van szükség, sokkal inkább egy béléses hacukára. A mai divathoz igazodva már az ölebeknek is készítenek szőrös kapucnival ellátott felöltőket, hol egyszínű, hol kicsit extrémebb kivitelben.

Kezeslábas kivitel

Ha az állat a pulóver vagy a kis kabát ellenére is vacog, érdemes beruháznunk egy kezeslábasra, ami a lábszárait is védi a blökinek. A tollal bélelt pufajka a repkedő mínuszokkal tökéletesen felveszi a harcot, és így egyetlen hűséges társunk garantáltan védve van a csípős fagyoktól. A csuklya ezeknél a daraboknál is menő.

Termo tunika

Saját bőrünkön már tapasztaltuk, hogy a termo pulóver gyorsan felmelegíti testünket. A kutyusok esetében sincs ez másként, így ha egy gyorsan és egyszerű mozdulatokkal feladható termékkel szeretnénk felhevíteni a házőrzőnk testhőmérsékletét, akkor az állatbarátok boltjában érdemes egy termo „tunikát” beszereznünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik