Szórakozás

Hatalmasat bukott a magyar sztár

Előfordul, hogy egy-egy szexisnek induló színpadi mutatványból burleszkjelenet kerekedik ki. Ezúttal a hírességek "félrelépéseiből" gyűjtöttünk össze egy csokorra valót. Ám nem kell "rosszra" gondolni, a botlás(ok)nak ezúttal nem szakítás, hanem kisebb-nagyobb sérülés lett a következménye.

Ahogy azt várni lehetett, a szombaton megtartott Story-gála egyik bulvárhíre Medveczky Ilona hatalmas esése volt. Az idős táncművész tizenöt centis sarkú cipője a padlószőnyegben megakadt, majd jókorát esett. A rossznyelvek szerint Ilona a kelleténél többet ivott, ez okozta a bajt, az érintett azonban cáfolja a véleménye szerint méltatlan feltételezést.

Korántsem Medveczky azonban az egyetlen, aki az elmúlt években “lépett félre” a kamerák kereszttüzében. Stohl András például az RTL Klub Csillag születik című műsorának felvételén a lépcsőről zúgott hatalmasat. Akkoriban műsorvezetővel kapcsolatban is elindult a szóbeszéd, és többen azt feltételezték, ittas volt az ominózus botlásakor. Hogy így volt-e, arra nem derült fény, az viszont bizonyos, hogy Stohl lábáról a show kezdete előtt pár nappal távolították el a gipszet, ami oka lehetett bizonytalan lépteinek. A műsorvezető ezt a mutatványt később, az X-Faktor felvételén is megismételte, amikor az emelvényen pördülve másfél métert zuhant. Kollégái megijedtek, de Andrásnak a csodával határos módon nem esett baja.

Dammak Jázminnal is előfordult, hogy meggyűlt a baja a lépcsővel. Az egykori szépségkirálynő egy divatbemutatón botlott meg, és szerzett vérző sebet, ami nem kis kavarodást okozott a programban. A csinos szőkeség – bár fájdalmakkal küzdött – folytatta a munkát.

Az X-Faktor utolsó válogatóján járt pórul Víg Zoltán. Amíg a mentorokban meghűlt a vér a fiú esése láttán, ő színészi képességeit bevetve térdre ereszkedve fejezte be a dalt, amellyel tovább is jutott.

Évekkel ezelőtt szuperkoncertjének első napján, színpadra lépésekor sérült meg Révész Sándor. A legendás rockzenésznek – mint utólag kiderült – elszakadt az Achilles-ina. A híresség és a szervezők a bulit nem fújták le, az egykor bálványozott sztár egy bárszéken üldögélve fejezte be a koncertet.

Kis híján pánik tört ki a TV2 Ezek megőrültek forgatásán is, ahol Zana József az egyik feladat közben óriásit esett és beütötte a fejét. A színészt ezt követően kórházban ápolták, és még hónapok múlva is komoly fájdalmakra és szédülésre panaszkodott.

Amíg a magyar hírességek esésein csupán egy ország csámcsog, addig a nemzetközi sztárok botlásaiból a világ minden táján hír lesz.

A pálmát úgy tűnik, Lady Gaga vihetné el, aki  több fellépésén is megbotlott. Évekkel ezelőtt Montrealban adott koncertjén tűsarkújában esett fenékre, majd hasonló történt vele Atlantában is. Ekkor szexisen földre dobott kabátján csúszott el, az utóbbi mozdulat azonban már egy kicsit sem volt erotikus. A bevállalós Gaga a hírek szerint valódi zakózásbajnok, egy alkalommal Houstonban esett el zongorázás közben, amikor a lábait a hangszerre tette, és kicsúszott alóla a szék.

Jennifer Lopez az American Music Awardson tarolt mutatványával. Az énekes-színésznő a háttértáncosai hátára felmászva ugrott  le a színpadra, ám a mozdulatot elvétette és világhírű hátsójára esett.

Rihanna egykor Loud elnevezésű turnéját indította bakival Londonban. A barbadosi származású amerikai énekesnő megbotlott a színpadon, ám nem esett kétsége, úgy folytatta produkcióját, mintha semmi nem történt volna.

Szingapúri fellépésén esett csúnyán fenékre Mariah Carey. Az énekesnő akkor nem tulajdonított nagy jelentőséget a történteknek, ám kiderült, sérülése komolyabb volt, mint elsőre gondolta. Később Los Angeles repterén tolószékben kapták lencsevégre a hírességet, aki azt nyilatkozta, meghúzta a bokáját.

Christina Aguilera egy Grammy-díjátadón szédült le kishíján a színpadról. A népszerű énekesnő, bár zavarba jött, nem hagyta abba a produkcióját. A hírességnek szerencséje volt, csupán egy pillanatra tántorodott meg, így a kínos pillanatok mellé fizikai sérüléseket nem szerzett magának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik