Szórakozás

Több ember saját lakásában hűlt ki

Időben mentették meg többnyire őket a rendőrök és a mentősök.

Pozsonyi úti élelmiszer áruház mögötti parkolóban összeeszkábált sátorból szállítottak biztonságba két lakcímmel nem rendelkező hajléktalan férfit a járőrök, kedden. A 46 és 52 éves férfit napok óta próbálták az utcai segítők melegedőbe vinni, de nem voltak együttműködők. A helyszínre küldött járőröknek sikerült meggyőzni és beszállítani őket a Rác Szállóba- tudta meg a Fehérvár24 R. Szabó Ágnestől, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Hétfőn több embert vittek utcáról, fűtetlen lakásból biztonságba a rendőrök, mentősök.

A Magyar Mentőszolgálat Alapítvány dunaújvárosi krízis kocsija talált rá egy hajléktalan férfire Dunaújváros déli részén lévő sóderbánya területén. A férfi nem akart menedékhelyre menni, a járőrök segítségét kérték, akik a Kandó téri hajléktalanszállóra vitték.

A Berényi útról egy kihűlt embert szállítottak kórházba. A fűtetlen lakásban maradt egy férfi és egy nő, akiket a rendőrök biztonságuk érdekében – akaratuk ellenére- vitték a krízisközpontba. Kutyájukat a Takarodó úti állatmenhely fogadta be.

Jelzés érkezett este a rendőrség ügyeletére, hogy a Gém utcában egy fűtetlen épületben tartózkodik egy pár. Az 55 éves nő és párja elfogadta a járőrök segítségét, akik a krízisközpontba vitték őket.

Éjjel egy órakor Dunaújváros Barsi utcában néztek rá egy 57 éves férfire a rendőrök, akiről tudták, hogy korábban villannyal fűtött, de kikapcsolták nála az áramot. A hőmérséklet rohamos csökkenése miatt, a Papírgyári úti szállóra vitték.

Kálozon a polgárőrök értesítették a rendőrséget, mert Szederfa utcai lakásában kihűlve találták az ott lakó férfit. A mentősök kórházba vitték a kommunikációra már képtelen férfit. Állapotáról egyelőre nincs hír.

Éjfél előtt nem sokkal Ercsi Belmajorban egy férfi után kutattak a járőrök. A bejelentett lakcímén megtalálták, de a házban veszélyesen alacsony volt a hőmérséklet, ezért az egészségházba szállították.

Nem volt tüzelője annak a férfinek, akit a járőrök kerestek fel délután Ercsiben. Élete és testi épsége érdekében a város egészségházába szállították.

Ugyancsak rendőrök szállítottak Sáregresre egy lenge öltözetű férfit. Fehérváron, a Seregélyesi úton egy buszmegállóban találtak rá. A férfi elmondta, hogy nagyon fázik, ezért a járőrök a rendőrkapitányság épületébe vitté. Ott átadták a Sárbogárdról érkező járőröknek, akik épségben hazavitték a 37 éves embert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik