Szórakozás

Idén valóra válik az álma: férjhez megy a szép magyar műsorvezetőnő?

Tele van ötletekkel és tervekkel Orosz Barbara műsorvezető, aki nemcsak szakmájában, hanem magánéletében is igazán sikeres.

Csak gyűlnek és gyűlnek a like-ok Orosz Barbara műsorának oldalán. A Tűsarok címet viselő produkció szinte egy az egyben a vörös démon gyermeke. Az életmódmagazin azonban sokkal többet jelent Barbarának, mint egy műsorvezetői munka. „Annyira magaménak érzem ezt a produkciót. Az ötleteléstől kezdve a forgatások megszervezésén át mindenben részt veszek. A főszerkesztővel igyekszünk olyan témákat kitalálni, amik valóban érdeklik és foglalkoztatják a nőket” – árulta el a Hír24-nek Orosz Barbara, aki a műsor idei adásaiban is izgalmas dolgokkal készül. „A fehérnemű-pályázattól kezdve a plasztikáztatás eddig ismert és kevésbé ismert aspektusain keresztül sokfajta témával ismerkedhetnek meg a nézők, akik maguk is aktív szerkesztői a műsornak. A rajongói oldalamon ugyanis folyamatosan adhatnak és adnak is témaötleteket a nézők” – áradozott Orosz Barbara, aki igazán magát adja a műsorban.


Fotó: TV2

„Igyekszem tényleg olyannak látszani, amilyen vagyok. Az én ruháim vannak rajtam, az én frizurám és az én sminkem kerül fel adás előtt. Remélem, a nézők is érzik, hogy nemcsak a reakcióim, hanem a megjelenésem is száz százalékig engem tükröz” – nyilatkozta a műsorvezető, aki elárulta, néha neki is vannak nehéz pillanatai. Ám párja még ekkor is szerelmes pillantásokkal halmozza el. „Van úgy, hogy nehezen indul a reggel. Hatkor felkelek, nyolckor már a forgatási helyszínen vagyok, és a nap végére kifacsartnak érzem magam. Mégis, mikor hazaérek, és egy lestrapált nap után rámnéz, az egyszerűen leírhatatlan. Annyira fel tud tölteni, hihetetlenül jól megértjük egymást” – áradozott boldog párkapcsolatáról Orosz Barbara, akinek könnyen elképzelhető, hogy idei legnagyobb projektje az esküvője lesz. „Könnyen meglehet, hogy idén férjhez megyek. Már régóta tervezzük a dolgot, de azt hiszem, idén valóra is váltjuk végre” – mesélte sokat sejtetően a boldogságtól sugárzó műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik