Szórakozás

Összevesztetek? Béküljetek!

Nincs az a párkapcsolat, ahol alkalomadtán ne adódnának konfliktusok a fele között. Segítségünkkel kiengesztelheted szerelmedet!

Kellemetlen, órákig tartó viszály, vagy csak egy kényes nézeteltérés? Átmeneti problémák mindig akadnak egy szerelmes pár életében, de ugye a problémák éppen azért vannak, hogy megoldjuk őket. Légy Te a kezdeményező, és nyugtasd meg kedvesedet. Van is néhány tippünk, hogy mivel!

Várd vacsival!

Egy finom gasztronómiai utazás csodákra képes! Lepd meg életed párját kedvenc főztjével, és nyiss hozzá egy finom bort, akár olyat is, amit különleges alkalmakra tartogattatok. Ezáltal is érzékeltetheted vele, hogy ő egy igazi kincs, egy valódi ajándék az életedben. Vigyázz a slampos viselet ilyenkor kiábrándító lehet, öltözz alkalomhoz illően.

Kényeztető masszázs

Próbáltad már a kényeztető masszázs jótékony hatását? Ha nem, akkor itt az ideje. Az üzletekben vagy a drogériákban mindenféle kencét megtalálhatsz, krémet és olajat számos illatkombinációban. A csokoládés energetizáló, lazítást serkentő pasztával tuti sikered lesz, pláne ha kellemes mozdulatokkal viszed fel szerelmed testére.

Simogatás után

A masszázs után rátok bízzuk a történet folytatását, ez erotikus együttlét, vagy egy bújós filmnézés egyaránt belefér. A lényeg, hogy éreztessétek a másikkal, hogy megbántátok a felesleges kalamajkát, és ezzel az akcióval végleg, nem utolsó sorban békésen zárhatjátok le az ügyet.

+ bónusz ajándék

Pasiknak: virággal mindig puhíthatók a hölgyek
Csajoknak: egy jegy a kedvenc csapatának meccsére

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik