Szórakozás

Saját tévéműsora lesz a Viszkis rablónak? – Elképesztő

Tévés berkekben arról beszélnek, hogy Ambrus Attilának hamarosan önálló tévéműsora lesz. A Hír24 a legnagyobb csatornákat kérdezte arról, tárgyalnak-e a Viszkis rablóval.

Ugyan Ambrus Attila csak kedd hajnalban hagyta el a büntetés-végrehajtási intézetet, máris millió hír kapott szárnyra vele kapcsolatban. Az tény, hogy számos televízió ölni tudna az első interjú jogáért, ami nem is csoda, hiszen az adott műsor nézettségét akár még duplájára is feltornázhatják vele – mondják a hozzáértők. A nézettség pedig bevételt eredményezhet, ami persze mind a kereskedelmi, mind pedig a közszolgálati tévének nagyon fontos.

Mint ahogyan arról korábban a Hír24 beszámolt, kiszivárgott információk szerint Ambrus Attilának végül a Magyar Televízióval sikerült megállapodnia, és állítólag csütörtökön este Fábry Sándor debütáló műsorában mesél majd a börtönben szerzett tapasztalatairól. Az MTVA illetékesei ezt az információt nem erősítették meg, de nem is cáfolták, ugyanakkor azt javasolták mindenkinek, kapcsolják be csütörtök este a televíziót, ha kíváncsiak rá, valóban Fábryval beszélget-e először a Viszkis. Érdekes lenne egyébként azt is tudni, hogy Ambrus Attila a nyilatkozatáért cserében vajon mit kap, hiszen elvileg fizetni nem lehet neki.

Ennél azonban talán még izgalmasabb az a pletyka, miszerint a Viszkis önálló tévéműsort kap az egyik legnézettebb televízióban. Ezt egyébként Ambrushoz közelálló informátorok is megerősítették a Hír24 érdeklődésére. Azt, hogy ez a produkció milyen jellegű lehet, egyelőre senki nem akarta elárulni. Hallani sportműsorról, de könnyedebb, szórakoztató produkcióról is, melynek házigazdája a rablásért több mint 12 évet letöltött férfi lenne. Érdekes, hogy amikor sorra hívtuk az vezető magyar televíziókat, elsőre szinte mindenki elgondolkodott a kérdésünkön. Az embernek valahogyan az volt a benyomása, hogy titkolóznak, ami persze érthető is volna, hiszen ha még esetleg nincs aláírt szerződésük Ambrus Attilával, valóban ostobaság kiteregetni az ütőkártyáikat.

Mindenesetre érdeklődésünkre mind az MTV, mind az RTL Klub, mind pedig a TV2 cáfolta, hogy ők azok, akik önálló műsorra szeretnék leszerződtetni a Viszkist, akinek egyébként vélhetően nagy szüksége lenne egy hasonló, viszonylag állandó bevételi forrásra ahhoz, hogy visszafizethesse a megközelítőleg 200 millió forintos tartozását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik