Szórakozás

Szerelmes pillantások, cuki apróságok

Közeleg a Valentin-nap. Kiválasztottunk néhány közös, kettőtöknek szóló ajándékot, hogy még édesebbek legyenek az együtt töltött pillanatok.

Kicsit több bújás, repkedő csókok és tüzes vágy. Ugye Te is ismered ezeket a leírhatatlan élményeket, amelyek Bálint-napon még inkább felerősödnek. Ez a nap a szerelmeseké, azaz csak kettőtöké, így mindent be kell vetni, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen. Mi segítünk, hogy kápráztasd el kedvesed.

Szívpárna és egyéb nyalánkságok

Az első dilemma mindig az, hogy mit vegyünk párunknak ajándékba. Ami fontos, hogy a meglepetés csak rólatok szóljon, így érdemes valami olyan szuvenír mellett döntened, amit a későbbiekben közösen hasznosíthattok. A szív alakú plüss párnák minden alkalomra jók, de egy közös fotó alapján készült karikatúra is vadító. Na és persze nem utolsó sorban humoros. Így ha ránéztek, mindig lesz ok a nevetésre. Ha viszont kicsit bevállalósabb vagy, akkor nyugodtan dönts valami olyan játékszer mellett, ami az ágyban a lepedőgyűrésben segíthet.

Romantikus éjszaka

Február 14-e a romantikáé. A rózsaszirmokkal körbehintett fürdőszoba, és egy forró mártózás nemcsak külsőleg hevíti fel a testeteket, de belülről is egymásra hangolja a lelketeket. A fürdőzést egy pohár pezsgővel és némi eperrel is fűszerezheted, az sem baj, ha kicsit becsíptek.

Otthon vagy szállodában?

Édes meglepetés lehet, ha kedvesedet elviszed egy wellness szállóba, ahol kedvetekre kényeztethetitek magatokat, és távol a világtól kettesben lehettek gondolataitokkal. Ha viszont az otthon melege mellett döntötök, akkor az első, egy finom vacsora, halk muzsikaszó mellett, majd egy sírós film megnézése, és végül a megnyugtató összebújás. A többit a fantáziátokra bízzuk…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik