Szórakozás

SP pályázati pénzből épít stúdiót

SP nem rózsadombi villát kap az államtól, hogy legyen hova felvinnie lány rajongóit, hanem egy pesti lakást alakíthat át stúdióvá, ahol az eddiginél profibb körülmények közt foglalkozhat a fotózással.

Összegyűjtöttem a pénzt egy lakásra, ami egyben kreatív műhelyként is működik majd. Igyekeztem saját forrásokból megvalósítani az álmaimat, nem kellett hitelt felvennem. A cégem által pályáztam a Széchényi Terv keretében, és meg is nyertem” – nyilatkozta Éder SP Krisztián a Borsnak.

A soproni Éder Krisztián a Széchenyi Terv keretei között alakíthat ki saját kreatív műhelyt Budapesten. Bár lakóházat vett, arról szó sincs, hogy otthont kapott volna az államtól, valószínűleg nem is ott fog élni. Elmondása szerint olyan lakást keresett, amely központi helyen van, könnyen megközelíthető, valamint nagyon fontos volt a nagy belmagasság a műtermi vakuk miatt.

Mindent le kell cserélni, a falakat ki kell bontani. Két-három hónapig tart a felújítás, valószínűleg májusban már költözhetek” – mondta a fotós.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik