Szórakozás

Segítettek a rendőrök

Egy idős asszonyon és egy öngyilkossággal fenyegetőző fiatalemberen segítettek a rendőrök Csongrád megyében pénteken és szombaton.

Pénteken délelőtt a Makói Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés arról, hogy Kiszomboron egy családi ház udvarán egy idős asszony fekszik, aki vélhetően elesett, kihűlt és meghalt. A helyszínre irányított járőrök azonnal bementek a telekre, ahol azt tapasztalták, hogy a 83 éves néni valóban eszméletlen, de lélegzik. Azonnal stabil oldalfekvésbe helyezték, majd értesítették a mentőszolgálatot, akik az asszonyt a makói kórházba vitték. A legutolsó információk szerint állapota javult.

Szombaton reggel Csanytelekről érkezett segélyhívás a Csongrádi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy fiatalember vélhetően kábítószertől befolyásolt állapotban két bozótvágóval hadonászik és azt hangoztatja, hogy megöli magát. A helyszínre érkező rendőröket meglátva a férfi még jobban üvöltözött és öngyilkossággal fenyegetőzött. Amikor a fiatalember az egyik bozótvágót a nyakához tette, a rendőrök elterelték a figyelmét, majd kibillentették az egyensúlyából. A vágóeszközöket elvették tőle, őt magát pedig a további önkárosítás megakadályozása érdekében megbilincselték és mentővel a szentesi kórházba szállíttatták. Mint kiderült, a 27 éves helybeli férfi azért mérgelte fel ennyire magát, mert barátját a rendőrök egy bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették. Ellene kábítószerrel való visszaélés miatt eljárás indult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik