Szórakozás

Milliókért mutogatta gyermekét a híresség

Míg Magyarországon tagadják, vagy legalábbis szemérmesen hallgatnak arról, milyen összegeket fizet egy-egy televízió vagy magazin a sztárbébik fotóiért, addig külföldön szinte mindig kiszivárognak a felvételekért fizetett árak.

Hazánkban is egyre több sztár dönt úgy, hogy megmutatja csemetéjét a rajongóknak. Bár erről hivatalosan senki nem beszél, de mégis nyílt titok, nagy szerepet játszik a hírességek döntésében az is, ki mennyit kínál a babafotókért. A rossznyelvek szerint egyes celebek némi kis ajándékért, esetleg egy-egy utazásért cserébe is hajlandóak megmutatni gyermekeiket, de hallani olyanról is, hogy az A-kategóriás sztárok babáinak fotói többszázezer forintot is megérnek. Ez még mindig csak csepp a tengerben ahhoz képest, amit a világsztárok kérnek és kapnak.

„Nálam ez elvi kérdés. Akkor sem mutatnám meg a kisfiamat, ha milliókat adnának érte. Ez annyira intim dolog, hogy véleményem szerint senkinek semmi köze hozzá. Ha majd a gyermekem nagy lesz és maga is úgy dönt, szerepelni szeretne, akkor majd lefotóztathatja magát, de csak ingyen. Gusztustalannak tartom, ha valaki pénzért mutogatja a saját gyerekét. Sajnos a környezetemben is vannak olyan kollégák, akik alkudoztak, sőt házaltak a babafotókkal. Nyílván megköveznének, ha elmondanám, kiről van szó, meg persze le is tagadnák, hogy pénzt kaptak.” – mondta az egyik, neve elhallgatását kérő magyar celeb a Hír24-nek.

Ellenpéldát is tudunk persze említeni, vagyis vannak olyan magyar sztárok is, akik semmi pénzért nem mutogatják kisbabájukat. Ilyen volt sokáig Bálint Antónia és Erős Antónia is, de Völgyesi Gabriella sem mutatta még meg gyermekét.

Az utóbbi időben azonban egyre több magyar sztárbaba fotója kerül napvilágra. Láthattuk Judy tündéri kislányát, Dundika és Majka gyermekét, Kovács Ági, Laky Zsuzsi is megmutatta szeme fényét. Félreértés ne essék, mi nem azt állítjuk, hogy az utóbbi felsorolásban szereplő hírességek pénzt kaptak a babafotókért, csupán azt mondjuk, többekkel kapcsolatban suttognak ezt azt, aki talán nem is szerepeltek ebben a kis összeállításban.

Külföldön kevésbé sikerül eltitkolni a babafotókért kifizetett összegeket. Állítólag annak idején Suri Cruise fényképei többszázezer dollárba kerültek egy ügynökségnek, ami abban az időben sokaknál kiverte a biztosítékot. Ennél hajmeresztőbb az a pletyka, miszerint Brad Pittéknek 7,5 millió dollárt fizetett az egyik magazin az ikrekről készült felvételekért.

A kérdés már csak az, hogy vajon megéri-e a lapoknak valóban ilyen óriási összegeket áldozni egy-egy fotóra, vajon ezek a képek behozzák-e a várt bevételt? Hát ez már üzleti titok, és ha még valóban bukás lenne is egy hasonló üzlet vége, valószínűleg azt sem vallanák be az érintettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik