Szórakozás

Letartóztatták a valóságshow szereplőjét

Egy héten belül másodjára került börtönbe Jenelle Evans. Az MTV Hungaryn futó Tini mamik című reality korábbi szereplője ezúttal a régi lakótársa, Hannah Inman által kért távolságtartási végzés megszegéséért került bíróság elé.

A híresség azóta szabadlábon van, ugyanis 1000 dolláros óvadék fejében elengedték. Jenelle Evanst szintén az őt korábban is zaklatással vádló Hannah Inman citálta a törvény elé. Most éppen távolságtartási végzés megszegése a vád. A sztárt büntették már drogbirtoklásért, tavaly pedig durván megverte barátnőjét. Ezek után szinte apróságnak tűnik a telefonos zaklatás, ami miatt volt lakótársa jelentette fel.

„Abszurd vádaskodás ez Jenelle ellen, ami nyilvánvalóan csak a bosszúállást szolgálja” – nyilatkozta Evans ügyvédje, Dustin Sullivan a Daily Mailnek. Hozzátette: ha igaznak bizonyulnának a vádak, amelyeket védence jelenleg tagad, akkor 75 napos, letöltendő börtönbüntetésre számíthat.

Nem Jenelle Evans az egyetlen balhés sztár a Tini mamik háza táján. December közepén került börtönbe Amber Portwood is, aki, ha elítélik, akár két év börtönt is kaphat.

Az MTV Hungary műsorán rendszeresen a legnézettebb műsorok között szereplő reality, a Tini mamik, jelenleg 3. évadában jár, és minden vasárnap új részekkel jelentkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik