Szórakozás

Megint elvonón a Disney-hercegnő

Bő egy évvel előző rehabilitációját követően, Demi Lovato kénytelen ismét kezeltetni függőségeit.

Sokan féltették Demi Lovatót, amikor néhány hónapja újra összemelegedett Wilmer Valderramával, hiszen a színész indította el anno a lejtőn. Azóta már kiadta a bukott Disney-hercegnő párja útját, de Wilmernek úgy tűnik sikerült megint lerántania. Demi ugyanis megint elvonón van drog és alkohol problémái miatt.

A hírt a színész-énekesnő sajtósa ugyan cáfolja, de több jel is arra utal, hogy Lovato alól kicsúszott a talaj. Mostanság elég kemény partikban volt része, a közösségi oldalakra feltöltött fotói alapján, és a bejegyzéseiben elég gyakran tett heves kirohanásokat neki nem tetsző dolgok ellen. De a legárulkodóbb jel az, hogy törölte a Twitter-profilját. Ugyanis a rajongóinak feltűnt volna, ha hetekig nem frissíti az oldalt, de így most sokkal könnyebben tud eltűnni a világ elől, míg a kezelése tart.

Lovato 2010 végén szorult először profi orvosi segítségre étkezési zavarai, dühkezelési problémái és idegösszeomlása miatt. Ám később kiderült, hogy az alkohollal is szorosabb kapcsolatba került a rehabot megelőző időszakban, hála az olyan jó társaságnak, mint Wilmer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik