Szórakozás

Porondon a szilikon: kell a csajoknak az implantátum?

A nemrégiben kirobbant mellimplantátum botrány után, kíváncsiak voltunk a győri lányok vágynak-e kerekebb idomokra és félnek-e az esetleges következményektől.

Melyik az a nő, akit még nem foglalkoztatott a mellnagyobbítás gondolata? Nyílván az, aki abszolút elégedett adottságaival. De sajnos nagyon sokan vannak a női társadalomban, akik kudarcként élik meg testük formáit és méreteit, ezért a beavatkozás mellett döntenek. Az elmúlt napokban szárnyra kelt hírek, a PIP-implantátum kapcsán megrémisztették az érintetteket, hiszen kiderült, hogy nagyon gyenge minőségűek a termékek. Kíváncsiak voltunk, Győrben a hölgyeket foglalkoztatja-e a megszépülés ezen lehetősége, vagy a dögös, nőcis külcsínt máshogy érik el…

Akik már túl vannak rajta…

B. Dóri 25 éves, de már túl van több beavatkozáson is. A műtétről és a végeredményről pedig csak pozitív véleménye van. „ A mellnagyobbítás egyrészt önbizalmat adott, hisz sokkal nőiesebbnek érzem magam, másrészt pedig semmiféle negatív élményem nem volt a műtétet követően. Abszolút elviselhető volt a fájdalom, bár lehet, hogy én amiatt sem éltem meg kínként az operáció utáni heteket, mert nagyon-nagyon vágytam már nagyobb cicikre és egyszerűen csak a “cél” lebegett a szemeim előtt! Szerencsére azóta sem merült fel semmilyen komplikáció, holott már két nagyobbító műtéten is átestem, a legutóbbira 2009-ben került sor. Azért vállalkoztam másodszor is a dologra, mert alkatom és adottságaim miatt elsőre nem lehetett akkora implantátumot behelyezni, mint amekkorára vágytam, így néhány évet várni kellett, míg a bőröm engedte a méretnövelést. Természetesen engem is megrémített a szilikonos botrány híre, igaz nekem nem a PIP-implantátumot használta az orvosom. Botrányoktól függetlenül nagyon fontosnak ítélem a szűrővizsgálaton való rendszeres részvételt, és hogy őszinte legyek egy újabb műtét gondolata is foglalkoztat. „

Egy másik győri lány is átesett már az operáción, nemrég tudta meg, hogy az ő testébe is francia termékek kerültek. „750 ezerért csináltattam meg a kebleimet 4 éve, akkor azt mondták, hogy nem kell 10 évente kicserélni, csak kontrollra járjak majd el évente. Ehhez képest, most kiderült, hogy éppen azokat az implantátumokat helyezték be, amivel gond van. Eddig nem volt panaszom, de mióta megtudtam, hogy problémák adódhatnak, azóta rettegek, és már beképzelem, hogy fáj, és feszül. Természetesen a klinika nem ajánl fel implantátum cserét, csak kedvezményes akciót kínál. Mindenképpen szeretnék felkeresni egy ügyvédet, mert nem ezt írtam alá, és úgy gondolom, ha bármi történik, az a klinika felelőssége – francia hiba ide vagy oda.”

Az ellentábor…

F. Adrienn szintén alig múlt el húsz, de teljesen ellene van az effajta korrekciós vagy szépészeti „tuningnak”. Szerinte egy női báj, nem elsősorban a részleteken múlik, sokkal inkább a kisugárzástól, az összképtől, és attól, hogy mindenki fogadja el saját testét. „Ez a kulcsa mindennek. Ha kibékülünk saját magunkkal, akkor a hétköznapok is máshogy telnek, sokkal kiegyensúlyozottabban élhetünk, és nem kell az állandó megfelelési kényszerrel küzdenünk. A pasid pedig fogadjon el olyannak, amilyen vagy, ha nem teszi, nem is szeret igazán.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik