Szórakozás

Tolvajok fekete napja

Egy napon négy bolti szarka és két fatolvaj is rendőrkézre került Fejérben.

Hétfőn délelőtt a Palotai út egyik áruházában egy 20 éves vértesacsai nő próbált meg ellopni egy kétrészes gyermekruhát. A 3 400 forintos ruháról az áruvédőt kitépte a nő, de így sem volt szerencséje, a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Mivel a fiatal 10 hónapos gyermekét egyedül neveli, ezért szabadon engedték- mondta a Fehérvár24-nek Németh-Kész Mónika, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kora délután a Budai úton lévő egyik áruházban egy 39 éves jánosházai férfi felbontott egy Unicumot, beleivott, majd lerakta egy másik polcra. 1 190 Ft-os kárt okozott, ezért a rendőrök előállították a kapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.  

Pár perccel később a fehérvári járőrök egy újabb bolti lopásnál kellett, hogy intézkedjenek- sorolta a szóvivő. Ekkor egy 20 éves budapesti és egy 21 éves fehérvári nő a Rákóczi úton lévő áruházból úgy próbáltak meg fizetés nélkül kivinni az üzletből egy női tornacipőt, hogy az áruvédőt megrongálták. A két nőt a járőrök a kapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az iszkaszentgyörgyi körzeti megbízott a település Kisiszkahegy részén fogott el két helyi lakost, amikor éppen fát loptak. A 36 és 48 éves férfi kiderült, hogy az elmúlt egy hónapban többször vágtak ki illegálisan fákat a Magyar Közút Zrt. területéről. A rendőrök a kivágott egy köbméter fát lefoglalták, csakúgy, mint a két tolvaj hétvégi házánál talált kb. 15 köbméter fát. A lopással okozott 120 000 Ft-os kár megtérült, mert a tulajdonos zrt-nek átadta a fákat a rendőrség. A két férfivel szemben lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás- közölte Németh-Kész Mónika.   

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik