Szórakozás

Betörők okoztak húszmilliós kárt

Egy fehérvári cég ipari betonkeverőjének kábeleit vágták el a betörők, majd alumínium kapcsolótáblákat és rézkábeleket vittek el.

Egy fehérvári cég Betongyári utcában lévő telephelyének egyik raktárába törtek be a betörők, és okoztak húszmilliós kárt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére csütörtökön délután érkezett a rongálásról a bejelentés- mondta a Fehérvár24-nek Németh- Kész Mónika rendőr százados.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: az ügyelet a helyszínre irányította a főkapitányság Alba Akció Alosztályának járőreit, akik a Balatoni úti felüljáró alatti vasúti síneken észrevették a két férfit. Amikor azok meglátták a rendőröket, egyből futni kezdtek a Maroshegyi rét irányába. A járőröknek azonban sikerült elfogniuk őket, akiknél ott voltak az eltulajdonított tárgyak is.

A két 25 éves fehérvári férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették őket, kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. A két ember már nem ismeretlen a rendőrség előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik